GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

İçmimarlık ve Çevre Tasarımı

TÜM HABERLER

IAED 201 FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

İkinci sınıf İçmimarlık projesi, İzmir Kültürpark, Sanat Galerisi binasında bir ülkenin elçilikle bağlantılı kültür merkezini tasarlamaktır. Fransız Kültür Merkezi'ne yapılan teknik gezide, merkez müdürü Caroline David ve Kültürel Etkinlikler Sorumlusu Dilek Kurt, merkezin programıyla ilgili önemli bilgiler iletmiştir. Her öğrenci, farklı bir ülkenin kimlik ve mesajıyla birlikte, sosyal işlevlerini dikkate alarak tasarımlarını gerçekleştirecektir. Proje ekibi, Deniz Hasırcı, Silvia Rolla, Didem Özdel, Zeynep Edes, Haluk Tatari, Selin Anal, Orlin Pontremoli, Merve Çelebi, Öğr. Ast. Beril İşçi, Gön. Ast. Arda Turgut, Didem Parlas, Ezgi Sezen ve İrem Küçük'ten oluşmaktadır.

2016-17 MEZUNİYET SERGİSİ

Dördüncü sınıf öğrencileri mezuniyet projelerini sergilediler.

ANIL NAYIR VE LISA FORTE’DEN “EN ŞİİRSEL TASARIM”

Floransa Üniversitesi tarafından düzenlenen, farklı ülkelerden üniversitelerin katıldığı, kültürel değerlerin alış verişi fikrine dayanan çalıştay ve yarışmada, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Anıl Nayır ve proje arkadaşı Lisa Forte’nin aydınlatma tasarımı Binbir Gece, uluslararası jüri tarafından “En Şiirsel Tasarım” mansiyon ödülüne layık görüldü.

IAED GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLER VE DÜNYA İÇ MEKANLAR GÜNÜ BULUŞMASI

Dünya İç Mekanlar Günü kapsamında, 2016-17 yılında bölümümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı küçük bir buluşma ile öğrencilerimizi kutladık.

IAED 201 DERSİ, TARİŞ ATIKSIZ RESTORAN PROJESİ

Haberlerde IAED 201 Dersi TARİŞ Atıksız Restoran Projesi

"İZMİR EKONOMİ’DEN 'ÇAY TİRYAKİLERİNE' TASARIMLAR"

"İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım ile İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri öğrencileri, çay tiryakileri için 'çayhane' tasarladı."

"ÇAY TİRYAKİLERİNE 'ÇAYHANE' "

"İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım ile İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri öğrencileri, çay tiryakileri için 'Çayhane' tasarladı."

STONE PLUS EXCLUSIVE TEKNİK GEZİSİ

Öğrencilerimiz Stone Plus Exclusive'yi ziyaret etti.

ZEMİN, YENİ OYUN ALANI

Sürdürülebilir zemin kaplama firması Tarkett'e bölümümüze olan katkıları ve bilgilendirici sunumu için teşekkür ederiz. Firmanın bağışladığı numuneleri Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Materyal Kütüphanesi'nde bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için ticari.tarkett.com.tr

İYİ TASARIM SUNUMU

Doç.Dr. Deniz Hasirci ve Yrd.Doç.Dr Zeynep Tuna Ultav İyi Tasarım Günleri'nde, Yüksek İçmimar Fikret Tan hakkında, ''BİR EGE AŞIĞI: FİKRET TAN VE İÇ MEKANI SARAN RUSTİK MOBİLYALARI'' başlıklı sunumu gerçekleştirdiler.

DATUMM, başta Fikret Tan'ın oğlu olan değerli içmimar Yalın Tan olmak üzere projeye katkı sağlayan herkese ve bu paylaşım ortamını sağlayan İzmir Akdeniz Akademisi'ne teşekkürlerini sunar.

datumm.org