GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

İçmimarlık ve Çevre Tasarımı

TÜM HABERLER

2016-17 MEZUNİYET SERGİSİ

Dördüncü sınıf öğrencileri mezuniyet projelerini sergilediler.

ANIL NAYIR VE LISA FORTE’DEN “EN ŞİİRSEL TASARIM”

Floransa Üniversitesi tarafından düzenlenen, farklı ülkelerden üniversitelerin katıldığı, kültürel değerlerin alış verişi fikrine dayanan çalıştay ve yarışmada, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Anıl Nayır ve proje arkadaşı Lisa Forte’nin aydınlatma tasarımı Binbir Gece, uluslararası jüri tarafından “En Şiirsel Tasarım” mansiyon ödülüne layık görüldü.

IAED GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLER VE DÜNYA İÇ MEKANLAR GÜNÜ BULUŞMASI

Dünya İç Mekanlar Günü kapsamında, 2016-17 yılında bölümümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı küçük bir buluşma ile öğrencilerimizi kutladık.

IAED 201 DERSİ, TARİŞ ATIKSIZ RESTORAN PROJESİ

Haberlerde IAED 201 Dersi TARİŞ Atıksız Restoran Projesi

"İZMİR EKONOMİ’DEN 'ÇAY TİRYAKİLERİNE' TASARIMLAR"

"İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım ile İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri öğrencileri, çay tiryakileri için 'çayhane' tasarladı."

"ÇAY TİRYAKİLERİNE 'ÇAYHANE' "

"İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım ile İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri öğrencileri, çay tiryakileri için 'Çayhane' tasarladı."

STONE PLUS EXCLUSIVE TEKNİK GEZİSİ

Öğrencilerimiz Stone Plus Exclusive'yi ziyaret etti.

ZEMİN, YENİ OYUN ALANI

Sürdürülebilir zemin kaplama firması Tarkett'e bölümümüze olan katkıları ve bilgilendirici sunumu için teşekkür ederiz. Firmanın bağışladığı numuneleri Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Materyal Kütüphanesi'nde bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için ticari.tarkett.com.tr

İYİ TASARIM SUNUMU

Doç.Dr. Deniz Hasirci ve Yrd.Doç.Dr Zeynep Tuna Ultav İyi Tasarım Günleri'nde, Yüksek İçmimar Fikret Tan hakkında, ''BİR EGE AŞIĞI: FİKRET TAN VE İÇ MEKANI SARAN RUSTİK MOBİLYALARI'' başlıklı sunumu gerçekleştirdiler.

DATUMM, başta Fikret Tan'ın oğlu olan değerli içmimar Yalın Tan olmak üzere projeye katkı sağlayan herkese ve bu paylaşım ortamını sağlayan İzmir Akdeniz Akademisi'ne teşekkürlerini sunar.

datumm.org

KATMANLI İÇ MEKANLAR: PAŞA KONAĞI OTELİ

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen “Biz İnsan mıyız?” temalı 3. İstanbul Tasarım Bienali Akademi Programı, 22 Ekim - 20 Aralık 2016 tarihleri arasında, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Taşkışla Yerleşkesinde gerçekleşmektedir. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğr.Gör.Dr. Didem Kan Kılıç, Öğr.Gör.Selin Gülden ve Öğr.Gör.Stefano Pugliese tarafından tasarlanan ve İEÜ Medya ve İletişim Bölümü yarı zamanlı öğretim elemanı N. Toros Mutlu tarafından fotoğraflanan “Katmanlı İç Mekanlar: Paşa Konağı Oteli” adlı sergi projesi, 3. İstanbul Tasarım Bienali Akademi Programı’nda yer almaktadır.